PROGRAMMA

18:00 – 23:00 IAM2 EXPO

De schitterende oud-industriële hal De Wagenmakerij, in de Tilburgse Spoorzone, wordt getransformeerd tot een expositieruimte waar tweedejaars CO IEMES studenten: echte young professionals zichzelf op één vierkante meter voorstellen. Dan doen zij op een dusdanig visuele wijze dat bedrijven en relaties meteen zien wie de student is en waar deze voor staat.

18:10 – 18:30 Officiele opening


22:00 – 22:00 Bekendmaking winnaars IAM2 Expo

Tijdens de expositie kunt u aangeven welke young proffesional zich in uw ogen het beste heeft gepresenteerd. Tijdens de bekendmaking wordt de winnaar bekend gemaakt Waarbij we een onderscheid maken tussen deze publieksprijs en de beoordeling door onze deskundige jury.

22:15 – 23:00 Nice to meet you all

Na afloop van de bekendmaking van de winnaars van de IAM2 Expo zal de bar nog even open blijven om nog een drankje te doen samen met de young professionals.
 

ARE YOU READY?


Zoeken naar nieuwe stagiairs, netwerken, een avond vol creativiteit beleven, verbanden en gelijke doelstellingen ontdekken, daar draait het om op de IAM2 EXPO. Het is een gelegenheid bij uitstek voor bedrijven om toekomstige stagiairs te ontmoeten en een beeld te krijgen van hun capaciteiten en ambities. Solliciteren nieuwe stijl, ben jij erbij?


Registreren