Exposanten aanmelden

LET OP AANMELDEN IS NOG NIET MOGELIJK!!

IAM2 EXPO

Datum: 19 april 2018
Tijd: 18:00 - 23:00
Locatie: De Wagenmakerij - Spoorzone Tilburg

IAM2 EXPO: Hèt moment waarop je een belangrijke eerste stap in je toekomstige werkveld kunt maken.

Wend je met inhoudelijke vragen tot je docent.

Heb je productionele vragen mail die naar Sanne Heesbeen - iam2expo@gmail.com

Tips & regels

LOCATIEINDELING
De locatie en secties worden afgezet door middel van bouwhekken. Deze hekken zijn voorzien van zwart zeil. Het zeil zit aan jouw zijde van het hek. Het is een “normaal” bouwhek, het hek zelf is 200 cm hoog, deze staat in hekblokken waarmee het kan dat het hek nog enkele cm’s omhoog komt. De hekkenlijn staat precies in de vorm zoals de stands ingetekend staan.
STROOM
Binnen 10 meter van jouw standplaats worden stekkerdozen geplaatst, jij hebt recht op 1 prikpunt. Neem je eigen verlengkabel (10m) mee, zodat je voldoende meters draad hebt en tegelijkertijd vier stopcontacten. Zorg dat jouw elektrische apparatuur technisch in orde is. Het is niet toegestaan zwaar belastende apparatuur aan te sluiten ivm overbelasting. De exacte maximale belasting is nu nog niet te bepalen. Een laptop en eenvoudige lamp zijn geen probleem.
TOOLS
Zorg voor je eigen bevestigingsmateriaal en gereedschap. Op de locatie is niets aanwezig voor algemeen gebruik.
WERKEN OP HOOGTE

Vooralsnog is er geen hoogwerker aanwezig, de mogelijkheden hiervoor worden nog bekeken. Wanneer iets niet degelijk is opgehangen, wordt het onmiddellijk weer naar beneden gehaald!

Wil je iets ophangen? Stuur dan een mail met zoveel mogelijk info aan Sanne via iam2expo@gmail.com

OPBOUW

De opbouw vind plaats op donderdag 19 april.

meer info volgt zsm

Op de locatie zijn aanmeld lijsten aanwezig, om het overzicht te bewaren vragen we je hier even in te tekenen zodra je gaat opbouwen.

Je staat met een groep studenten in een area. Met die groep ben je verantwoordelijk voor jullie deel van de expositie. Het is schoon wanneer je aankomt, het is schoon tijdens de expo en het is schoon wanneer je vrijdag vertrekt.

AFBOUW
Meer info volgt zsm

Het is niet de bedoeling dat je spullen op de locatie achterlaat.

Indien jouw materiaal niet word opgeruimd wordt er iemand ingehuurd om dit te doen, deze kosten komen voor jouw rekening!

Je staat met een groep studenten in een area. Met die groep ben je verantwoordelijk voor jullie deel van de expositie. Het is schoon wanneer je aankomt, het is schoon tijdens de expo en het is schoon wanneer je vrijdag vertrekt.

KLEDING
Trek schoenen met een dikke zool aan en neem een warm kledingstuk mee. Het kàn koud zijn in de hal. Er is weliswaar verwarming, maar je moet niet verwachten dat je de hele dag in je t-shirt kan blijven staan. Als je dikke zolen onder je schoenen hebt blijf je langer warm.
ETEN/DRINKEN
Tijdens de openingstijden van de expo is eten en drinken tegen betaling te verkrijgen. Je kunt uiteraard zelf voor je drank en eten zorgen (géén alcohol).
JE BENT JE EIGEN VISITEKAARTJE
Zorg dat je om 18:00 bij de gezamenlijke aftrap bent bij het podium.

Blijf tijdens de expo tussen 18:30-21:30 zo veel mogelijk bij jouw stand staan om geïnteresseerden te woord te staan. De bezoekers komen speciaal voor jou en om je werk te zien.

om 21:30 is er een informele gelegenheid is om te netwerken en een drankje te drinken.

ROUTE & PARKEREN
Je kunt de Spoorzone het beste op de volgende manier bereiken:

Met de auto:
Navigeer naar NS-Plein 3. Sla daar aangekomen de eerste linksaf de Burgemeester Brokxlaan op en sla vervolgens weer de eerste linksaf (na circa 100 meter). Hier ben je aangekomen op het parkeerterrein van de Spoorzone. Hier geldt betaald parkeren. Ook kan je betaald parkeren langs de Burgemeester Brokxlaan.

Snel laden & Lossen:
Navigeer naar NS-Plein 3. Sla daar aangekomen de eerste linksaf de Burgemeester Brokxlaan na circa 30 meter aan de linkerkant is de ingang van de Wagenmakerij. probeer dit met twee personen te doen zodat er geen auto's blijven staan. De parkeerpolitie is erg streng en de kans op een boete is zo'n 98%!

Met het openbaar vervoer:
De Spoorzone is direct achter station Tilburg gelegen. Loop uit het station en sla direct linksaf. Sla de volgende weer linksaf en loop onder de spoorbrug door. De Spoorzone en ingang van de Wagenmakerij ligt nu aan je linkerhand.[/accordion_item][/accordion]

VERLICHTING
De hal is verlicht door middel van minimale sfeerverlichting, dit is niet voldoende. Wil je een lichtpunt bij je werk hebben, neem dat dan zelf mee. En zorg dat je elektrische apparatuur technisch in orde . De zon gaat onder rond 20:46.

Mededeling

Beste studenten,

De meest gehoorde feedback vanuit studenten in de afgelopen jaren is dat er niet voldoende bezoekes waren (familie niet meegerekend).

Weet dat ik mijn best ga doen om deze bedrijven voor jullie uit te nodigen. Echter is het ook aan jullie om bedrijven uit te nodigen en over het event te praten. Als jij als exposant niet laat merken dat je graag bezoekers wil zien. Waarom zouden ze dan komen?

Heb je suggesties hoe het anders/beter kan? Laat het horen!

Plattegrond

Volgt zsm