CONTACT

LOCATIE


Wagenmakerij – Spoorzone
Burg. Brokxlaan 4
5041SB Tilburg

MET DE AUTO


De Burgemeester Brokxlaan wordt nog niet door elk navigatiesysteem herkend. In dat geval kiest u als adres NS-Plein 3. Komende vanaf het NS-Plein slaat u linksaf de Burgemeester Brokxlaan op (de ingang van de IAM2 EXPO bevind zich na 50 meter aan uw linkerhand). Vervolgens gaat u weer de eerste linksaf (na circa 100 meter). Hier bent u aangekomen op het parkeerterrein van de Spoorzone. Hier geldt betaald parkeren. Ook kunt u betaald parkeren langs de Burgemeester Brokxlaan.

OPENBAAR VERVOER


De Wagenmakerij bevindt zich op de Spoorzone, deze is direct achter station Tilburg gelegen. Verlaat het station aan de Noordzijde en sla rechtsaf de ingang van de Wagenmakerij - IAM2 EXPO bevind zich na 600 meter aan uw rechterhand.

SEND A MESSAGE


Heeft u vragen dan kunt u per mail contact opnemen met de organisatie van de IAM2 EXPO via iam2expo@gmail.com.

 

ARE YOU READY?


Zoeken naar nieuwe stagiairs, netwerken, een avond vol creativiteit beleven, verbanden en gelijke doelstellingen ontdekken, daar draait het om op de IAM2 EXPO. Het is een gelegenheid bij uitstek voor bedrijven om toekomstige stagiairs te ontmoeten en een beeld te krijgen van hun capaciteiten en ambities. Solliciteren nieuwe stijl, ben jij erbij?


Registreren